Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3627 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
ambra napisał:
Gabriel .teraz pisze na powaznie.Sorki ze inaczej odebrales . ale jak cos wiesz to powiedz,i nie jest to zadna prowokacja !!!!!!Co prawda nie o to Mi chodziło , jednak zaistniała poprawa w Twojej Informacji ... jest już bardziej czytelna .
Jadnak zamiast powyższego , jak byś napisała w czym widzisz Swój problem to i było by łatwiej .
DUŻO WIEM i na różne tematy , niemniej by odpowiedzieć ...
To pytanie powinno być logiczne zapodane ...
A Ty jedynie coś tam pod nosem brzęczysz i nic ponad to .
Jeszcze raz zacytuję
Twój post ...

".powiedz mi dlaczego bioro moje dziecko i chlopczyka( innej rasy) na cotygniotowa spowiedz? moje dziecko jest piekne i on tez czyzby chcieli ..........????????..."
CO TO JEST Do.. Kxxxy... Mamy...
PODŚMIECHUJKI jakieś .
..
Co ma piękność dziecka do spowiedzi...

JAKIEGO TWOJEGO DZIECKA ...!
KTO BIERZE DO I JAKIEJ SPOWIEDZI...!
---
PISZ pełnymi zdaniami albo nie zawracaj głowy i idź spać ...
Rano będzie ładny słoneczny dzień , w każdym bądź razie w Mojej Wsi .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...ja

pierdykam

matka teresa zmartwychwstala

tylko zmienila nick na - matkahilton z forum..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Tylko parę słów nie w temacie. Tak mi się rzuca w oczy jedno.Mianowicie.......pogarda dla słabych(obojętnie co by to nie znaczyło) i respekt tylko przed siłą,zarówno fizyczną jak i intelektu.
Tak się zastanawiam czy doczekam sie kiedyś tutaj normalnych dyskusji z poszanowaniem siebie nawzajem?
W każdym bądź razie.......wytrwałości życzę co niektórym
Tylko tyle mojej strony,spokojnego wykendu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...powiedzial

co wiedzial (i czym predzej odlecial)

p/s:
weekend w no. zaczyna sie w czwartek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
183 Posty
Gamel Fazi Fazi
(GamelFazi)
Stały Bywalec
Pisalem w komentarzu do artykulu ze zmienilem zdanie po przeczytaniu tej ulotki. Nie mam osobistych doswiadczen z ta instytucja i nie bede mial w najblizszym czasie(dzieci 18 i 23 lata) nie planuje tez kolejnych potomkow. co mnie uderzylo to takie okreslenia cyt.
Osoby prywatne mogą zgłaszać sprawy do służby opieki nad dziećmi anonimowo.
Oznacza to, że zawiadamiają one służbę opieki nad dziećmi o tym, że są zaniepokojone
sytuacją dziecka, ale pragną aby ich tożsamość została zachowana w tajemnicy przed
rodziną, której to dotyczy. Ze strony służby opieki nad dziećmi pożądane jest, aby
osoby takie występowały jawnie. Nawet jeżeli osoby takie pragną być anonimowe, to
służba opieki nad dziećmi ma obowiązek zbadać sprawę w zwykły sposób.
Ze strony sluzby porzadane jest???? no ku......albo anonimowy albo nie anonimowy ???? co to jest??? albo prawo zezwala i dopuszcza donosy albo nie!!! takie jest moje zdanie.
Wiem ze ta instytucja pomogla tez wielu rodzinom.Wychodze jednak z zalozenia ze lepiej nie pomoc nikomu niz zaszkodzic chodzby jednemu dziecku.zaduzo tu wedlug mojej oceny swobody w decydowaniu przez urzednika(czlowieka).
Znam tez Polska tradycje narodowa ha!!! Picie,imprezowanie w gronie dzieci jest spolecznie dopuszczane,kary cielesne jak najbardziej porzadane i akceptowane a to nie miesci sie w granicach tutejszej moralnosci i w prawie.
Jeszcze jedna sprawa. jaka szanse ma normalna rodzina 2 +2 w norwegi na normalne zycie wg ich standartow????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Gamel Fazi napisał:
... Jeszcze jedna sprawa. jaka szanse ma normalna rodzina 2 +2 w norwegi na normalne zycie wg ich standartow????
Przejaskrawiasz nad wyraz ten problem ...
Przecież BV nie zostało stworzone wczoraj przeciwko Emigracji Jako Takiej...!!! .
Tylko przeciwko Własnym Zdegenerowanym Obywatelom...
---
A tam gdzie drwa rąbią , tam i wióry lecą ... .
---
Nic z pustego nie nalejesz...
---
Ponadto parę DNI już tu jesteś i dobrze wiesz , że pewne sprawy które u NAS są normalne ...Tutaj są wręcz anomaliom ... nie dotyczy to dzieci a dnia codziennego .
---
Nie na darmo jest mądre powiedzenie ... wszedłeś między wrony...
---
Każdy ma prawo wyboru ...
Jest tylko jeden problem...
Jak Ktoś Wchodzi w Obcą Społeczność , to powinien o tej Społeczności dowiedzieć się jak najwięcej ... by nie było prawnych ..."zdziwień "...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
183 Posty
Gamel Fazi Fazi
(GamelFazi)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
Gamel Fazi napisał:
... Jeszcze jedna sprawa. jaka szanse ma normalna rodzina 2 +2 w norwegi na normalne zycie wg ich standartow????
Przejaskrawiasz nad wyraz ten problem ...
Przecież BV nie zostało stworzone wczoraj przeciwko Emigracji Jako Takiej...!!! .
Tylko przeciwko Własnym Zdegenerowanym Obywatelom...
---
A tam gdzie drwa rąbią , tam i wióry lecą ... .
---
Nic z pustego nie nalejesz...
---
Ponadto parę DNI już tu jesteś i dobrze wiesz , że pewne sprawy które u NAS są normalne ...Tutaj są wręcz anomaliom ... nie dotyczy to dzieci a dnia codziennego .
---
Nie na darmo jest mądre powiedzenie ... wszedłeś między wrony...
---
Każdy ma prawo wyboru ...
Jest tylko jeden problem...
Jak Ktoś Wchodzi w Obcą Społeczność , to powinien o tej Społeczności dowiedzieć się jak najwięcej ... by nie było prawnych ..."zdziwień "...

Tak mozliwe ale Gabrielu czy nie uwazasz ze prawo powinno byc jasne przejrzyste zrozumiale i jednoznaczne?Poza tym jednakowe dla wszystkich nacji,religi,kultur i opcji politycznych? To co czytam w tej informacji o tym urzedzie jest dla mnie osoby bez wyksztalcenia wyzszego zlepkiem bzdur . podejrzewam ze Brevik ma wieksze prawa niz rodzice dziecka !!! A juz napewno ma wglad(on lub jego adwokat) we wszystkie dokumenty sprawy!
Prawo powinno byc takie aby uniemozliwaialo osobom je egzekwujace na rasizm,wypaczanie z innych pobudek itd. I tylko o to mi chodzi o prawo.
Zadalem pytanie na koniec pod wplywem ostatnich wydarzen w moim otoczeniu gdzie po szczesliwym zakonczeniu operacji (powaznej operacji) kolegi corki postanowil tutaj zostac z rodzina.Ok super opieka w szpitalu,zainteresowanie ze strony wladz,mozna powiedziec super historia ale ja wlasnie pytam co dalej? Poszukiwanie mieszkania?zero efektu-te uwielbiane dzieci dzialaja jak trad!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Gamel Fazi napisał:
... ale ja wlasnie pytam co dalej? !!!
CÓŻ , w tej materii , nie jestem w stanie Pomóc Twoim Rozterkom...
Aż tak poważnie nie wgłębiam się w dane problemy...
WYPALIŁEM SIĘ ... już dawno temu... jeszcze w Polsce...
Teraz tyko patrzę się... z perspektywy i z -/ bliskiego /- boku...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
183 Posty
Gamel Fazi Fazi
(GamelFazi)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
Gamel Fazi napisał:
... ale ja wlasnie pytam co dalej? !!!
CÓŻ , w tej materii , nie jestem w stanie Pomóc Twoim Rozterkom...
Aż tak poważnie nie wgłębiam się w dane problemy...
WYPALIŁEM SIĘ ... już dawno temu... jeszcze w Polsce...
Teraz tyko patrzę się... z perspektywy i z -/ bliskiego /- boku...

no wlasnie nie wglebiamy sie a wydajemy osady.Ja tez tak robilem przyznaje sie i pewnie zrobie nie raz bo jestem czlowiekiem ktory ulega emocjom,okolicznoscia chwili czy nastrojom a prawo jest wlasnie po to by te wszyskie rzeczy wyeliminowac!!! Mam dzieci i wiem ze nie raz byly wsciekle na mnie,z mojej winy i bez powodu ale czy to pozwala komukolwiek stwierdzic czy kocham je czy nie,czy komukolwiek pozwala na to by decydowac czy moga mieszkac ze mna czy nie?Gabrielu widocznie jest cos na rzeczy skor powoluja stowarzyszenia i organizacje przeciwko tej instytucji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Gamel Fazi napisał:...Gabrielu widocznie jest cos na rzeczy skor powoluja stowarzyszenia i organizacje przeciwko tej instytucji.Jasne , że jest na rzeczy ...
Czasy Norweskiego Despotyzmu w Norweskiej Rodzinie... Mijają ... a wytyczne w Instytucji ...BV...są nadal takie , jak w trakcie jej powstawania...
Ponadto , pomimo powszechnego , przyzwolenia na donosicielstwo społeczne , Ludzie z dziećmi w Tle burzą się ... , ponieważ są już wykształceni i uświadomieni , a mimo to nadal traktowani niepoważnie ...
Mało tego, Młodzi rodzice częściej zwiedzają Europę ,Tą Prawdziwą i widzą zasadnicze różnice kulturowe , pod względem wychowawczym własnych ...POCIECH...
Ech
Dużo by Tu Pisać , jednak jest to nazbyt nudne dla czytającego ...
---
Ech po raz wtórny...
Pozdrawiam ciebie ..."KZK"...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok